Comitetul Executiv

Mihai Constantin
Preşedintele ACD

+40 723200982
mihai.constantin@tvdigitala.ro

Specialist în comunicare şi mass-media foarte apreciat şi influent, cu 17 ani de experienţă în jurnalism naţional şi internaţional.
În 2009 a înfiinţat Asociaţia pentru Comunicaţii Digitale - ACD (www.tvdigitala.ro), principalul for de dezbatere şi promovare a tehnologiilor de comunicaţii digitale în România.
Experienţa sa profesională este strâns legată de TVR, unde a început să lucreze în 2002 ca prezentator al principalului jurnal de ştiri al zilei. Timp de doi ani, a fost şi corespondentul TVR în SUA, locuind în Washington DC şi acoperind toate evenimentele majore din domeniile politici, economic, social şi cultural din SUA pentru telespectatorii români. Înainte de a lucra la TVR, cariera lui Mihai a inclus colaborări cu ProTV, principalul post de televiziune comercial din România, şi cu agenţia de presă Associated Press. Mihai Constantin este absolvent al Universităţii Bucureşti, specializarea Jurnalism şi Comunicare.Cristi Creţan
Membru Fondator

+40 722219545
cristi.cretzan@grayling.com

Director executiv cu peste 20 de ani de experienţă, îmbină competenţele comerciale cu cele de marketing şi comunicare.
În prezent, Cristi este Director General România al binecunoscutei companii de consultanţă în comunicare şi afaceri publice, Grayling – o firmă globală independentă de consultanţă în relaţii publice, afaceri publice, relaţii cu investitorii şi evenimente, cu 70 de reprezentanţe în 40 de ţări din SUA, Europa Occidentală şi de Est, Africa şi Asia Pacific. Experienţa sa profesională include opt ani alături de Dow Jones Newswires unde, în calitate de director al biroului din România, a condus reportajele de ştiri locale şi regionale din sectoarele financiar şi de afaceri, precum şi o colaborare constantă cu publicaţia The Wall Street Journal. De asemenea, a lucrat în calitate de corespondent pe subiecte politice şi economice pentru agenţia de presă Associated Press şi a ocupat funcţia de COO al Mediafax, principala agenţie de ştiri din România.
Cristi a obţinut o diplomă MBA de la Warwick Business School, Marea Britanie şi este absolvent al Universităţii Bucureşti, cu o diplomă de licenţă în Jurnalism şi Comunicare.George Motoc
Membru Fondator

+40 720767002
george.motoc@tvdigitala.ro

George Motoc a ocupat funcţii de conducere în industria telecomunicaţiilor, având o experienţă de peste 43 de ani.
Cea mai recentă funcţie a sa a fost cea de Director Executiv, Operaţiuni Tehnice în cadrul Radiocom. Anterior a deţinut funcţia de Inginer Şef, apoi de Director al Departamentului de Radio şi Televiziune, Bucureşti, fiind responsabil de construcţia şi întreţinerea sistemelor de legături radio analogice şi digitale.
George Motoc a absolvit Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Fizică din cadrul Universităţii Iaşi. Pregătirea sa academică cuprinde şi cursuri şi seminarii despre sisteme de legături radio analogice şi digitale, emiţătoare radio FM şi sisteme de monitorizare în Italia, Franţa, Ungaria, SUA şi Germania.